Tранс албумът на годината!

След големия успех на колекциите Trance 2007 и Trance 2008, сега на българския музикален пазар излиза и чисто новата компилация Trance 2009. Албумът представя 20 от най-големите транс парчета в момента на култови имена в жанра като Bart Claessen, Paul Oakenfold, Airbase, Menno de Jong, Orjan Nislen, Galen Behr, Ron van den Beuken, Black Peral, Re:Locate и др. Общо 80 минути с най-добрите представители на съвременната транс сцена.

Тенденциите в съвременната електронна музика се менят изключително бързо, но трансът сякаш е “вечният” стил. Доказателство за това е и фактът, че в ежегодните класации за най-добрите диджеи в Света, челните позиции продължават да бъдат заети от имена, силно замесени в транс жанрa. Успехът на Armin Van Buuren, невероятното шоу на Tiesto в София и фактът, че топ 3 на диджеите в последните години е резервирано за имена, подвизаващи се основно на транс сцената, са неща, които придават още по-голям блясък на настоящата колекция Trance 2009, която представя най-добрите изпълнения в стила в момента.

Колекцията стартира с хита First Light на Bart Claessen – типично за него вокално тектранс парче, което успя да влезе в топ 20 на даунлоуд класаците в цяла Европа. На второ място в траклиста пък откриваме омагьосващия инструментал с някои латино елементи – Alanda на Carlos. Следва песента Winds Will Turn на Charles McThorn и един от най-лесно разпознаваемите вокали в историята на транс музиката – Elles De Graaf. Певицата изгря през 2001 г. когато изпя The Sound Of Goodbye на Perpetuous Dreamer, а в биографията й присъстват и съвместни парчета с Greg Murray, Ferry Corsten, Blank & Jones и други хитови транс продуценти. Канадският диджей Jamaster A и големият Paul Oakenfold пък са замесени в трака Merry Chistmas Mr.Lawrence (Heart Of Asia), който попадна в топ 5 на порталите за електронна музика като Junodownload, Beatport, Dance Tunes и др. Едно от най-добрите изпълнения в колекцията Trance 2009 пък е меланхолично-романтичното Smalltown Boy на DJ Tom. След като чува песента Café Del Mar на Energy 52 пък Leon Bolier забравя за хард хауса, който прави и буквално се влюбва в мелодичния транс. Той също присъства в настоящата компилация с пленяващата приказка Summernight Confessions. В албума са включени общо 20 омагьосващи транс изпълнения, или общо 80 минути с най-добрите представители на жанра. Имена като Airbase, Divini & Warning, Black Pearl, Orjan Nilsen, Re: Locate, Ron van den Beuken, Transynth, Meno de Jong и други представят своите хитови сингли в чисто новата компилация TRANCE 2009!

Търсете на музикалния пазар, от “Ка мюзик плюс”.

TRANCE 2009

1.Bart Claessen – First Light
2.Carlos – Alanda
3.Chаrles McThorn feat. Elles de Graaf – Winds Will Turn
4.Jamaster A – Merry Christmas Mr. Lawrence (Paul Oakenfold radio mix)
5.DJ Tom – Smalltown Boy
6.Leon Bolier – Summernight Confessions
7.Orjan Nilsen pres. Orion – Adamantica
8.Black Pearl – Coral Sea
9.Divini & Warning – Chaib
10.Transynth – Lunar Tripper
11.Ron van den Beuken – Alcatrazz
12.Re:Locate vs Cliff Coenraad – We Feel
13.Menno de Jong & Leon Bolier pres. Solar Express – Magma
14.Airbase – One Tear Away
15.Moff – Human Traffic
16.Galen Behr vs Hydroid – Carabella (Galen Behr vs Orjan Nilsen short radio edit)
17.Re:Locate – Rogue
18.Club Scene Investigation – Direct Dizko (Klubbheads radio edit)
19. L & S – Get Laid
20. Jan Kruithof – Interfreeling

Сподели в: