Tеатралният фестивал София Моно 2014 завладява парка на Военната Академия

Актьорите Камен Донев, Мая Новоселска и Мариан Вълев са само част от звездните участници

От 16 до 22 юни в парка на Военна Академия, в София, за четвърти път ще се проведе театралния фестивал София Моно 2014. Спектаклите ще се играят традиционно на открито , под звездите, а началния им час е в 21.00 ч.

Началото и края на уникалното събитие ще даде любимецът на публиката Камен Донев със своите два спектакъла “Възгледите на един учител за народното творчество” (на 16 юни) и "Възгледите на един учител за всеобщата просвета" (на 22 юни).

Голямата Мая Новоселска ще ни представи “Едно малко радио” (на 17 юни), Мариан Вълев ще видим с “ВИП” (на 18 юни), а младия Димитър Живков ще се вихри в един от най-забавните моноспектакли за сезона – “Живак” (на 19 юни).

Тази година за първи път София Моно 2014  ще включи в програмата си и камерни театрални форми, като по този начин публиката ще се наслади на изключително успешните “Арт” (на 20 юни) и “Спанак с картофи” (на 21 юни) на тримата актьори – Юлиян Вергов, Захари Бахаров и Владимир Карамазов.

Билетите са София Моно 2014 са в продажба ексклузивно в мрежата на Ticketportal.bg на цена от 10 до 30 лв.Могат да се закупят и в Билетен център в НДК, Билетна каса на зала “Арена Армеец”, магазините на Office1Superstore, Booktrading, Книжен център Гринуич. Билети ще има и на касата на Сатиричен театър “Алеко Константинов” само до 18.00 ч.

Фестивалът безспорно е сред най-ярките акценти в културния живот на столицата. Събитието е в подкрепа на кандидатурата на София и Югозападен регион за Европейска столица на културата – 2019. Организатори АРТИШОК и Столична Община.

Сподели в: