Susan Boyle стартира международен конкурс за намирането на артист за дует

“Миналата година мечтата ми да се превърна в артист със записи се сбъдна след участието ми в британското шоу Got Talent. Оттогава имам фантастични преживявания. За мен това беше истински подарък, който сега бих искала да предам на някой друг”. Susan Boyle.

На 9 юли Susan Boyle започна международното издирване на нов изпълнител. В края на една феноменално успешна година, в която дебютният й албум разби рекордите с продажби от над 6 милиона, Susan реши да предложи на някой друг възможност да направи своя музикален дебют в музикалната индустрия. Победителят ще запише дует със Susan за предстоящия й втори албум The Gift.

Конкурсът се провежда на официалния й уебсайт  www.susanboylemusic.com и чрез нейния YouTube канал. Началото бе на 9 юли и ще продължи до 23 юли 2010, петък, а победителят ще бъде обявен в понеделник, 26 юли 2010. Участниците могат да качват видеоклипове на свои изпълнения на Silent Night, които Susan Boyle ще прегледа и между тях ще избере победител.
Susan споделя; “Има много хора, които нямат увереността да се явят на конкурс като Got Talent. А това може да е много по-малко притеснително за някои хора, тъй като могат да запишат песента на спокойствие в собствения си дом. Надявам се хората, които винаги са искали да пеят, да направят опит. Пожелавам на всички Вас успех.”
 
Факти:
500 милиона хита в YOUTUBE
Изпълнението на прослушването е най-гледаното видео в YOUTUBE за 2009
Най-поръчваният албум предварително в света в историята на AMAZON
Най-бързо продаваният дебютен албум в света
9 милиона продадени албума по света
#1 в 21 страни по света!
Платинен албум в 16 страни по света
Изпълнения в някои от най-известните телевизии по света: Опра, GOT TALENT, на Америка, Сан Ремо, GOT TALENT в Германия и др.
#1 в САЩ, Канада, Великобритания, Франция, Япония
#1 ITUNES в САЩ, Великобритания, Ирландия, Франция, Япония, Франция, Португалия, Испания, Швейцария, Австралия, Нова Зеландия, Мексико
Номер 1 Коледен албум за 2009
Най-бързо продаваният дебютен албум за всички времена във Великобритания
Най-продаваният албум за една седмица от изпълнителка в чарт историята

Сподели в: