Super Summer Hits 2007 излиза на пазара

В разгара на летния сезон е време и за новия Саундтрак на Лято’07 – компилацията Super Summer Hits 2007! Това е най-доброто и хитово заглавие, което можете да откриете на българския музикален пазар в момента и съдържа точно 20 суперактуални трака, които ще ви преследват през целия сезон. В албума са включени утвърдени суперхитове като Unidos Para La Musica (на Дейвид Вендета), Destination Calabria (Алекс Гаудино), I Amar (Яраби), Are You Ready (Пакито), The Creeps (Камил Джоунс и Феде Ле Гран) и др. За да бъде компилацията още по-актуална, след консултации с най-добрите български диджеи, от Ка мюзик подбраха някои съвсем нови парчета, които са на път да взривят клубовете и дискотеките този сезон. Всичко това означава само едно – това лято ще бъде още по-горещо с чисто новия албум Super Summer Hits 2007!

Компилацията започва с парчето, което вече официално е най-големият хит в дискотеките и клубовете на българското черноморие – горещото Unidos Para La Musica на Дейвид Вендета, в което пее Акрам. След като Лято 2006 бе белязано от неустоимото Lucky You на Асле и Ане, тoзи сезон химнът на плажовете е именно Unidos Para La Musica. Успехът на изпълнението не е никак случаен – френският диджей Дейвид Вендета вече няколко години е резидент в най-горещите клубове в Ибиса и знае какви са музикалните желания на хората в часовете преди слънцето да се покаже над морето. Заразителният саунд на парчето е постигнат и с помощта на горещи латино нотки, както и от топлия и романтичен глас на фламенко певеца Акрам.

I Amar пък се казва новият хитов сингъл на нашумялата румънска група Яраби, с който продължава компилацията Super Summer Hits 2007. Това е второто парче на дуета, което вече има видеоклип, след големия международен успех на едноименното Yarabi, което ги превърна в най-актуалните румънски изпълнители. Йонут Кристиан Тиу (наричан накратко I.C. Tiu) и Адриан Филипидеску наскоро посетиха и България като представиха на живо своя нов хит в елитна столична дискотека.

Парчето I Amar е едно от най-любопитните изпълнения напоследък. Текстът е на английски език, но припевът изцяло е цитат от Властелина на пръстените: Задругата на пръстена. На двамата изпълнители, които са големи фенове на поредицата на Толкин, им хрумнала оригиналната идея да възродят елфическия език от книгата.

В Super Summer Hits 2007 откриваме и горещото Destination Calabria на Алекс Гаудино, което стана номер едно в почти всички европейски чартове. Парчето е от онези тракове, които се набиват в съзнанието още от първото слушане и именно това помогна на сингъла да излезне от клубовете и денс сцената. Destination Calabria вече влезе в историята като първия масов електронен хит за 2007 г., пробил на мейнстрийм сцената и успешно гастролирал в поп класациите.

SUPER SUMMER HITS 2007 Траклист:

1. David Vendetta feat. Akram – Unidos Para La Musica
2. Yarabi – I Amar
3. Alex Gaudino feat. Crystal Waters – Destination Calabria
4. Camille Jones vs Fedde Le Grand – The Creeps
5. Chocolate Puma – Always & Forever
6. Mr. Z – Earth Angel
7. Pakito – Are U Ready?
8. Frank Ti-Aya feat. Yardi Don – Unity
9. Minimalistix – Whistling Drive
10. Akcent – King Of Disco
11. V8 – Don’t Wanna Lose You
12. Kaye Styles & Johnny Logan – Don’t Cry
13. Angel Mena – Ay No
14. Mario Fargetta & Montecarlo 5 feat. Mario Biondi – No Matter (Alex Gaudino radio edit)
15. Dennis Christopher – Soul Shakin’
16. Alex Fain feat. Nic Kat – Some Lovin’ (Alex Gaudino & Jason Roney radio edit)
17. Royal Melody – Blinded By The Light
18. DJ Jean – Sexy Lady
19. David Vendetta feat. Akram – Unidos Para La Musica (Laurent Wolf remix edit) (6:38)
20. David Vendetta feat. Akram – Unidos Para La Musica (flamenco mix) (7:10)

Сподели в: