"Super Star Gala" – музиката на XX век в Бургас

Super Star Gala – Музиката На XX Век
ОПЕРА В ЛЕТНИЯ ТЕАТЪР

Хитове от мюзикъли на Ендрю Лойд Уебър, Клод-Мишел Шьонберг, Джон Кандер, Фредерик Лоу и др.

Изключително преживяване обещава да бъде първата извънстолична среща със Super Star Gala – уникално музикално събитие с хитове от известните творби на Ендрю Лойд Уебър: „Котките”, „Йосиф”, „Евита”, „Фантомът от операта” и „Исус Христос супер стар”; „Мис Сайгон” на Клод-Мишел Шьонберг, „Моята прекрасна лейди” на Фредерик Лоу, „Кабаре” на Джон Кандер.

След миналогодишния спектакъл „Hello, Broadway”, събрал рекорден брой зрители в Летния театър на Варна, мюзикълът отново ще тържествува. Този път в летния театър на Бургас. Спектакъла на Super Star Gala 5 август ще дирижира Юли Дамянов, режисьор е Светозар Донев, а балетмайстор – Анна Донева.

Солистите в този Super Star Gala концерт ще бъдат Коцето-Калки и Звезди от група „Ахат”, Марио Николов, Марчо Апостолов и Александър Мутафчийски от ДМБЦ ”Стефан Македонски” – София, заедно със солистите на Държавна опера Варна Даниела Димова, Димитринка Райчева и Вяра Железова.

КОНЦЕРТЪТ В БУРГАС Е НА 5 АВГУСТ ОТ 21ч. НА СЦЕНАТА НА ЛЕТНИЯ ТЕАТЪР.БИЛЕТИ СЕ ПРОДАВАТ НА КАСАТА НА ДТ”АДРИАНА БУДЕВСКА” И НА КАСА ЛЕТЕН ТЕАТЪР /в градинката зад Часовника в центъра/. За контакти и заявки:0894/898-098

Сподели в: