Super Auto Hits vol. 21

Отново е време за незабравимо пътешествие по магистралата на качествената хитова музика, с новото издание на компилацията Super Auto Hits – vol. 21. Затегнете коланите, отпуснете се и се наслаждавайте на най-големите световни клубни хитове, подбрани жанрово – тук са най-актуалните парчета в стилове като хаус, денс и електро. Общо 22 от най-големите тракове в момента на имена като Alex Gaudino, Outwork, Samim, Lexter, Se:Sa, Ian Carey, Yarabi, Funkerman, са събрани в албума Super Auto hits vol. 21, който излиза на българския музикален пазар с подкрепата на телевизия The Voice.

Компромис не бива да се прави нито зад волана, нито с качествената музиката, ето защо в настоящата селекция влизат няколко екслузивни нови парчета, които не можете да намерите никъде другаде в България. “Едва ли у нас някога е излизала по-добра компилация с хитова клубна музика” – това бе първата реакция на фенове и диджеи, на които “Ка мюзик плюс” предостави възможността да чуят предпремиерно колекцията, чрез чисто новия профил на компанията в MySpace – www.myspace.com/kamusicplus

Super Auto hits vol. 21 стартира с новия суперсингъл на Alex Gaudino – Watch Out. След феноменалния успех на Destination Calabria от миналата година, италианският топдиджей дава заявка и през 2008 г. да бъде сред най-големите имена в комерсиалната електронна музика. Вокалите на парчето този път са дело на Shena, а зарибяващият семпъл, силните баси и бийтове са достатъчна предпоставка Watch Out да се превърне в един от масивните денс хитове в началото на годината.

Freedom To Love е изпълнението, което се намира на втора позиция на стартовата решетка в Super Auto Hits vol. 21. То е от онези хаус парчета, които носят неустоимо приятно лятно настроение, създадено от латино-китарите, карибските вокали и изпълнените с любов текстове. Автор на този суперхит е Lexter – цветнокож певец и диджей, роден във Великобритания, но живеещ в Барселона. Изтънченият му английски вкус към съвременния саунд, съчетан с испанската страст намират своето отражение в песента Freedom To Love. Челната тройка в настоящата колекция се оформя от поредното ексклузивно суперпарче тук – Fiesta Elektronika на Outwork и ALP. След като през миналата година Outwork разби представите за съвременната клубна музика с мега-хита си Elektro, сега той продължава да развива своя уникален стил. Този път в изискания му секси саунд са включени силни балкански и цигански мотиви в стил “Горан Брегович”, които направо разбиват дансинга във всеки европейски клуб, в който звучи Fiesta Elektronika. Електро-хаус “инерцията” продължава с един от най-уважаваните диджеи в световен мащаб – Ian Carey и неговото Keep On Rising. Невероятната басова линия на парчето съчетава едни от най-актуалните тенденции в съвременната хаус музика, приятен акустичен китарен звук и запомнящ се вокален припев, дело на Mischelle Shellers. Почти няма престижен клуб по цялото земно кълбо, където Ian Carey да не е правил партита, като той е чест гост на събитията Defected In The House, както и на супер изтънчените Hed Kandi Clubnights.

Фънки парчето Like This Like That на Se:Sa и Sharon Phillips продължава хитовата тенденция в Super Auto Hits vol. 21, а изпълнението е последвано от чисто новия сингъл You Gotta Move On на най-популярния чешки хаус/денс проект – Verona. Изненадите в колекцията не спират дотук – следва Speed Up на Funkerman – парче, което Пийт Тонг се скъса да върти в последните седмици по време на своите предавания по Radio One на BBC, и което обяви за новия си суперфаворит на хаус сцената. Няма как подобна компилация да мине без вече утвърденото Heater на Samim – “господарят на плажните партите в Ибиса” през изминалия сезон, което се превърна в най-горещия трак за края на 2007 г. Румънската сензация Yarabi, които успяха да накарат цяла Европа да забрави за останалите изпълнители от северната ни съседка, също влизат в Super Auto Hits vol. 21 с чисто новия си сингъл – Ozoltina. Сред останалите клубни хитове в албума пък впечатление правят още Natural Born Grooves с Groovebird 2008, Waiting 4 на Peter Gelderblom, съдържащо семпъл от By The Way на RHCP, Frank Ti-Aya и Yardi Don,  Peter Luts и Barbara Tucker, Regi, Sergo Del Rio, Dennis Christofer и др.

Суперкомпилацията Super Auto Hits vol. 21 излиза на музикалния пазар в България с медийната подкрепа на телевизия The Voice!

Сподели в: