Steve Lawler и Ida Engeberg ще пускат на "Бал в бяло" в София

Кралят на Space и Кралицата на техното ще пускат в 3D среда, а Балът ще преобрази Зимния дворец с концептуални сценография и пърформанс, помитащ звук и ангелско присъствие

Огромно пространство, световноизвестни гости и пълна артистична свобода – условията пролетният Бал в бяло да се превърне в най-запомнящото се парти този сезон са налице и организаторите от Метрополис определено възнамеряват да се възползват.

На 19 май в Зимния дворец в София пристигат Кралят на Space и Steve Lawler и кралицата на техното Ida Engeberg, които ще пускат в компанията на Jassen Petrov, DJ Steven, Miss Lidiya & DJ Smurf (Roboloco) и DJ Petar. Всички те ще поведат присъстващите на 10-часово приказно пътешествие, в което сетивата ще се радват на великолепна сценография, осветление, визия, пърформанс и разбира се, музика.

За 19 май Метрополис са решили да избягат от комерсиалните LED-екрани и да развържат ръцете на видео маестрото D-Alien – един от топ графичните артисти в България, който ще преобрази сцената със специално подготвена 3D-mapping проекция. Организаторите са амбицирани да запълнят залата с техника в невиждан до момента звуков обем и конфигурация, които ще задоволят и увлекат в потока на вибрациите и най-взискателния слух. Капризите на посетителите ще бъдат удовлетворени и във VIP-зоната на „Бал в бяло”.

За първи път дрескодът в бяло ще бъде задължителен за всички, а декорацията по традиция остава тайна до самото събитие. Метрополис обаче споделят, че си падат по големите бели сфери и по белите криле, заради което специална фото зона в Зимния дворец ще бъде владение на Кралицата на ангелите – Маги Митева. Всеки, който се снима в арт инсталацията й и публикува снимката си на стената на Бал в бяло във Facebook ще има шанс да спечели покана за летнита партита на Метрополис.

Билети за Бал в бяло се продават в мрежите на Eventim и Ticketstream.

Сподели в: