Steve Lawler гостува у нас

Един от лидерите на световната хаус сцена Steve Lawler ще гостува в София на 5 декември 2008 г. Партито ще бъде в столичния клуб "Ескейп".

Известен като "Крал на Space", благодарение на седем триумфални лета в супер клуба (Space) на испанския остров Ибиса, резидентът на легендарните вечери We Love, VIVA и VIVA Harlem Nights(2008) се завръща у нас за първи път след феноменалната си изява на Метрополис в края на миналата година.

Ди джеят и продуцент от Англия, сочен за откривател на стила twisted house през 90-те, днес не обича да бъде ограничаван в рамките на определен стил, но първичната страст на Steve към хаус, електроника и техно не може да остане скрита.

2008 се оказа фундаментална година за продуцентa – ди джей, който помете с хитове като "21st Century Ketchup" за новия лейбъл Sci+Tec на Ali Dubfire (Deep Dish) и "Femme Fatale" за Ovum на Josh Wink, последвани от релиизи за реномирани издателски компании като Drumcode, Tsuba, Systematic.

“За мен дансингът трябва да бъде секси място. Всеки обича да флиртува, a танцуването е чиста форма на флирт, така че ако аз осигуря парче, което да е солидно секси и фънки, моята работа за вечерта е свършена", споделя Lawler.

Партито ще открие младата надежда на Metropolis::Booking ди джей Vityaz. Билети за вечерта могат да закупени в мрежите на Ticketstream, Eventim и Ticketpro на предварителна цена от 20 лева.

Сподели в: