Soul Fiction представя мистериозния HYENAH

Един от най-популярните афро хаус диджеи ще направи първия си гиг в тъмната зала на Yalta тази събота

Мистериозният Hyenah пристига за първи път в България по покана на посланиците на афро хаус звученето у нас Soul Fiction. Той ще стане част от поредицата събития на YALTA, а рамо до рамо с него зад пулта ще застанат и нашите момчета George Quest и Soulful Traveller.

От няколко години Hyenah успешно се опитва да върне ритъма на тежката и мрачна берлинска сцена, като резидент на легендарния клуб Watergate, а все повече и на глобалната, подкрепен от влиятелни имена като Black Coffee, Dixon и Âme. Той стартира кариерта си през 2014 и само за две години се издига до N1 афро хаус арист. През 2016 негови два трака попадат в най-много чартове на traxsource, както и в топ 10 за дийп хаус на beatport. Музиката му е интересен синтез от хаус и техно с множество афро мотиви.

Hyenah не случайно е със скрита самоличност и представя сетовете си с маска, защото застава единствено зад музиката и позитивната енергия, която тя дава на публиката.

“Не ме интересува какво притежаваш, нито пък дали слаб или дебел. Не ме интересува цвета на кожата ти или каква е сексуалната ти ориентация. Интересувам се от това, което хората могат да предложат един на друг. За това правя това, което правя. Искам да се съберем и да се извисим. Това е моята мисия.“

За 7 години българското диджей дуо Soul Fiction доведе у нас артисти като Ian Friday, Djeff Afrozila и Zepherin Saint, за да захранят интереса на публиката към микса от афро, техно и дийп хаус. От няколко месеца можете да ги чуете и на сцената на Yalta, а следващата събота и големият Hyenah ще направи дебюта си у нас.

Следете страницата на YALTA и на събитието тази седмица за ексклузивен шанс да спечелите покана за партито. Повече информация за събитието, можете да намерите във Facebook страницата на Soul Fiction.

Сподели в: