Sofia Burlesque Revue за четвърти път в София

Четвъртото по ред издание на Sofia Burlesque Revue ще се случи през ноември. Времето на препълнените шумни клубове, в които търсим вечерна отмора. Този път Sofia Burlesque Revue ще изкуши и омагьоса своята отдадена и множаща се публика със звезди от италианската бурлеска сцена, отново по покана на The Smugglers Collective.

На 19 ноември (събота) на сцената на Sofia Live Club, ноемврийският спектакъл на Sofia Burlesque Revue за пореден път ще открехне кадифените завеси, зад които се спотайват прелъстителни и диаболични светове. Музикалният съпровод е поверен в дяволски сигурните ръце на DJ-ите от The Smugglers Collective.
В това ново пътуване сред декори на блясък и желана упадъчност, вече добре познатата ни LADY FLO ще бъде придружена от плеяда италиански и френски бурлеска звезди, сред които Dolly Lamour (Италия), Janet Fischietto (Италия), Mademoiselle O (Франция) и истинският джентълмен Benny Blue (Белгия).
Освен като харизматичен водещ и певец на класики от 50-те и 60-те, белгиецът Benny Blue (Ben Mouling), познат на родната публика от предишните издания на Sofia Burlesque Revue, ще се изяви и като DJ.
По време на вечерта гостите на декадентския спектакъл ще станат свидетели и на уникални танцови пърформанси в стил чарлстон.

Билетите за Sofia Burlesque Revue влизат в продажба от днес, 26 октомври в мрежата на Ticketstream.bg, магазините на Office 1 Superstore, TBI Credit, M-tel, На тъмно, Orange, Техномаркет, както и на ticketstream.bg.
Цената на билетите за горещия спектакъл ще са на цена от 25 лв. на предварителна продажба. В деня на събитието, както и на място, пропуските ще струват 30 лв.

Ето и повече информация за участниците в Sofia Burlesque Revue:
JANET FISCHIETTO (Италия)
Тя е своеобразно произведение на изкуството в света на италианската Бурлеска. Нестандартната й красота невинно флиртува с татуировки в „олд-скуул” стилистика, разказващи своите истории по нейното тяло. Чарът и популярността на Janet стигат дотам, че Бурлеска звездата краси корицата на италианския Playboy. Mайсторски жонглира с винтидж-естетиката, сменяйки образ след образ – циркови артисти от Les Annees Folles, Жената Змия, Укротителката на лъвове… Надали ще се намери някой, който да откаже пура, предложена от най-чаровната сред продавачките на цигари на планета Бурлеска.

DOLLY LAMOUR (Италия)
Dolly Lamour е една от най-ярките звезди на небосклона на съвременната бурлеска. Магнетичността й е засвидетелствана в рекламни кампании на големи италиански модни дизайнери. Името й, сякаш захарен сироп, е дяволска клопка. Способността й да мимикрира (да се претопява в образи от епохите…) в епохите между 20-те и 50-те години, обличайки роля след роля, зашеметява, замайва неусетно. Така както сладките ликьори разводняват съзнанието. Палитра от женски лица – фаталност, изтънченост, невинна елегантност, Dolly Lamour ще ви отведе в лабиринтите на своя куклен дом.

LADY FLO (Франция)
Lady Flo е една от основните фигури на световната бурлеска сцена. Водеща на спектакли, хореограф и артистичен директор на трупата Neo Retro. Тя пее, танцува и съблазнява публиката с многобройните си персонажи: от Златната ера на Холивуд, през Moulin Rouge в Париж, до Берлинското Кабаре. Lady Flo ще се погрижи SOFIA BURLESQUE REVUE да се превърне в съблазнителен воайаж във вселената на Бурлеската.

MADEMOISELLE O (Франция)
Малката дяволита Mademoiselle O от Париж е официалната „stage kitten” на бурлеска спектаклите в цяла Европа. Като грациозна балерина или непослушнa жена-леопард, тя обича да играе с публиката, подканяйки я да повтаря името й, еротизирайки го до (болезнена) крайност.

BENNY BLUE (Белгия)
Основател на движението Radio Modern, Benny Blue е най-емблематичната фигура на белгийската винтидж сцена. Певец, водещ и DJ, той е живият образец за харизматичния джентълмен. Сините му очи обезоръжават, разплитайки със замах дамското въображение.

Сподели в: