Smugglers Swing Club изненадват с втори ретро пикник в центъра на София

На 17 август, от 15 часа започва щуро лятно винтидж градинско парти. Мястото на събитието е в центъра на София, в лятната градина на "Once Upon A Time … BIBLIOTEKA", Националната библиотека. За един следобед Smugglers Swing Club: Vintage Garden Party ще ни пренесе в златните години на суинга и джаза, в 20-те и 30-те години на миналия век.

Предвиждат се много танци, музика, игри, коктейли и ретро настроение. Гостите ще се забавляват  с най-доброто от Swing, Jazz, Rock’n’Roll, Rockabilly и Doo Wop музиката от 20-те години до наши дни, селектирана от DJ-ите от The Smugglers Collective.

Градинското парти ще предложи традиционния винтидж будоар, където дамите ще могат да се преобразят като звезди от Златната ера на Холивуд, с ефектна ретро прическа и грим. Любителите на модата ще могат да посетят щандовете с ретро аксесоари, бижута и дрехи на различни столични бутици и винтидж марки.

Специална алея с колички за сладолед, пуканки, захарен памук и други вкусотии ще е на разположение на гостите по всяко време.

В лятната градина ще се предлагат разхлаждащи напитки и коктейли. На място, посетителите ще намерят и одеяла за пикник.

Ще има изложение на ретро автомобили и мотори.

Ще бъдат организирани забавни игри за гостите: федербал, скачане на въже, фризби, състезание по дърпане на въже и др.

Посетителите ще могат да се впуснат в дебрите на суинг танците и да научат основни стъпки по време на тематичния Charleston Workshop. Събитието ще завърши с прожекция на класически черно бял филм.

Входът е безплатен. Събитието е достъпно за домашни любимци, при условие, че животното е дружелюбно и добре възпитано.  Забранено е внасянето на напитки в рамките на градината.

Сподели в: