Slayer нямат търпение да дойдат в България

Лично фронтменът Tom Araya и барабанистът Dave Lombardo от SLAYER потвърдиха в първите си телефонни интервюта пред български медии, че легендарната метъл банда е в най-добрата си форма и идва насам за зверски лайв, част от първия Sofia Rocks Powered By Sonisphere Festival!

SLAYER са една от групите, наричани от медиите и феновете Голямата четворка на траш метъла заедно с Metallica, Anthrax и Megadeth , които за първи път в историята ще се качат на една сцена само и единствено на събитията от семейството на Sonisphere Festival!!!

Снощи пред списание Про-Рок TOM ARAYA каза следното:
„Правиха ми операция на врата. Имах увредени дискове и се наложи да ги отстранят. В момента имам пластина във врата. Но нямам повече болка и спазми… Благодаря, че имахте търпение. Благодаря на феновете, които знаеха за операцията ми и се молиха зa мен. Благодаря ви за добрите пожелания. Искам да ви потвърдя лично, че този път идваме и няма да има никакви отлагания повече!”

Lombardo:
„Всички в бандата са в перфетна форма, репетираме трескаво…Нямаме търпение да ви видим. Лично обещавам да дам най-доброто от себе си за всички вас, защото знам, че обичате метъла!”

SOFIA ROCKS 2010 POWERED BY SONISPHERE FESTIVAL се организира от Болкън Ентъртейнмънт и Марсел Аврам
22-23 юни 2010
Национален стадион Васил Левски
Билети:
в мрежата на Еventim, включително Германос, Пикадили и Техномаркет.
Онлайн билети: на www.eventim.bg 

Сподели в: