Skre4 ще свирят на "На Тъмно" сцената на Spirit of Burgas

Една от най-успешните банди на българската сцена – Skre4, също стават част от програмата на „На тъмно” сцената на Spirit of Burgas на 13 август 2011 г.
Skre4 умело съчетават рок, алтернатив, гръндж и хип-хоп. Резултатът е оригинална музика с ярка индивидуалност. Именно за това до момента бандата е свирила на една сцена със световно известни групи като HIM, Limp Bizkit, Rammstein и др.
„Ако не сте гледали Skre4 отдавна – ще бъдете много изненадани. Очаквайте доста по-твърд саунд! На „На тъмно” сцената ще свирим предимно парчета от последния ни албум – „Made in China“ – заканват се момчетата от бандата.
И тази година „На тъмно” обособява специална фен зона на входа на фестивала, която ще се превърне в импровизирано място за срещи с бандите от „На тъмно” сцената преди и след концертите. Там ще се тегли томболата за безплатни еднодневни билети за фестивала, за които всеки може да кандидатства като попълни талон и го пусне в магазина на „На тъмно” (ул. Богориди 16) в Бургас или във фен зоната.
За първи път на входа на фестивала ще има специално място, на което всеки ще може да си направи индивидуална фестивална значка със своя снимка! Освен това, шатрата на „На тъмно” ще представи най-новите аксесоари и интересни продукти на марката.
„На тъмно“ сцената се реализира и с подкрепата на Happy Bar & Grill– най-голямата и бързо развиваща се верига ресторанти в България. Два от тях са на разположение на феновете по време на фестивала в Бургас, а групите от „На Тъмно” сцената ще бъдат специални гости на Happy Bar & Grill.
Spirit of Burgas се реализира и с подкрепата на Beck’s – немска марка бира номер едно в света. И тази година брандът партнира на най-големия летен фестивал в България и прави възможни участията на най-добрите български и чужди групи.
Пълна програма на сцената „На тъмно”
12.08 – Петък

ОБРАТЕН ЕФЕКТ
7EDEM
МЛЪК
Bright Sight
Bee in the Bonet
ZION LION’s REGGAE EXPERIENCE

13.08 – Събота
THE POMORIANS
La Muchedumbre
(feat. 4efo The Machine)
FRONTERO
MAZUT
SKRE4
ZION LION’s REGGAE EXPERIENCE

14.08 – Неделя
МИЛЕНА
Алкофилия

Силует
Macrophone
Viperfish
No Values
ZION LION’s REGGAE EXPERIENCE

БИЛЕТИ ЗА ФЕСТИВАЛА:
Препродажба – в мрежата на Eventim.bg
1-дневен билет: 50лв.
3-дневен билет: 120лв.
На входа в дните на фестивала:
1-дневен билет: 60лв.
3-дневен билет: 140лв.

Сподели в: