Sinead O’Connor ще пристигне у нас ден преди концерта си

Скандалната ирландка Sinead O’Connor ще пристигне у нас ден преди концерта й в зала 1 на НДК на 22 юни от 20:00 часа. Тя ще бъде придружена от съпруга си – Стийв Куини и още седем музиканти. Акустичното шоу, което е подготвила звездата ще бъде наистина впечатляващо. Концертният формат изисква прецизна техника и озвучаване, като изпълнителите ще свирят на китари, пиано и акордеон. Освен световноизвестния хит “Nothing compares to you”, многобройните български почитатели на Sinead O’Connor ще имат възможността да чуят както всички страхотни хитове от богатата дискография на певицата, така и песни от новия албум Home”.

Станала световно известна, не само с прекрасния си глас, но и със своята бунтарска натура, Sinead O’Connor, която обръсна главата си и скъса в ефир снимката на папата, със сигурност приятно ще изненада българските си почитатели. Концертът й в София е първият от европейското турне и очакванията както на публиката, така и на самата нея са големи. Акустичното шоу в зала 1 на НДК ще бъде ретроспекция на цялото творчество на певицата.

Белети за концерта на Sinead O’Connor на цени от 40 до 80 лева все още могат да бъдат закупени от касите на Тикетпро, както и онлайн.

Sinead и съпругът й Стийв Куини ще отседнат в София в луксозен апартамент в петзвезден хотел. Ако имат време, планират да се разходят из столицата. 

Изискванията към храната по време на престоя на звездата в България е тя да бъде здравословна, съставена от много плодове и зеленчуци. Изрично е подчертано, че косумирането на бърза храна е абсолютно недопустимо. Към специалната вечеря напитката ще е бутилка Совиньон.

В своята гримьорна, Sinead O’ Connor държи да има приглушена светлина само от свещи, голям самовар с билкови чайове, корени от джинджифил и лайм лимони.

Сподели в: