Silver Иванов е победител в конкурса на D2 за рекмикс на хита им "Феникс"

Silver Иванов победи 25 диждеи и продуценти и ще прави ремикс на хита на D2 "Феникс". Неговата дийп-хаус версия на парчето спечели най-голяма подкрепа от феновете на бандата. Silver Иванов е сред водещите имена на новото поколение хаус диджеи у нас, който освен, че е бил зад пулта във всички важни български клубове, има в актива си участие на най-големия европейски форум за електронна музика Amsterdam Dance Week, а като продуцент записва за италианския лейбъл Stereophonic.

Според регламента на играта Silver Иванов получава голямата награда в конкурса – джаджата мечта за всеки електронен продуцент Ableton Push, но D2 се възползват от правото си сами да изберат официалния ремикс на „Феникс” и техният фаворит е този на диджея KrisMaster.

„В конкурса търсехме по-мощен и клубен саунд и именно тази версия най-много се доближава до това, което си представяхме, че ще чуем”, коментира Митко Кърнев избора на бандата и добавя, че никак не било лесно да се спрат само на един ремикс, защото всички версии на парчето, които получили са били много интересни. Двете версии на „Феникс” – официалният ремикс на KrisMaster и изборът на публиката – версията на Silver Иванов, ще получат специално разпространение към всички диджеи и клубове у нас, заедно с един бонус – ремиксът на един от другите финалисти DJ Rossko. Въпреки че явно имат доста фенове на хаус сцената, D2 засега не планират участия в електронни клубове, а вместо това продължават с лятното си турне из рок сцените в страната.

Прочетете още:

Протестът в първо лице: Димитър Кърнев от D2
D2 представят четвърти албум

Сподели в: