Shinedown се завръщат с нов албум "Amaryllis"

Shinedown обявиха издаването на своя нов албум Amaryllis, който ще влезе в продажба на 26 март 2012. Информацията за издаването на Amaryllis е съпроводена и с пускането на дългоочакваното ново парче "Bully".

Сингълът е първи за групата след успеха на всичките 6 парчета от предишния им албум The Sound of Madness. Amaryllis ще бъде пуснат за предварителни поръчки на 17 януари през shinedown.com. Ще се предлагат и серия от пакети, които ще включват различни ексклузивни екстри, а пълни подробности за съдържанието ще бъдат обявени скоро.

Bully

Фронтменът на Shinedown, Brent Smith, обяснява: "Винаги съм виждал групата като живо същество, което расте, развива се и се разгръща през последните 10 години. По време на записите визията за това, какво е Shinedown и накъде се движи групата, се оформи напълно ясно. Amaryllis е израз именно това прозрение, центърът, на това което е групата. Албумът отразява всичко, което сме постигнали досега и показва посоката, която сме поели. Това е послание за сила, постоянство и вдъхновение, което мисля, че ще се оцени от феновете ни, които са с нас още от самото начало, както и от тези, които тепърва се запознават с нас. Нямам търпение светът да чуе новия ни албум."

Shinedown

Записан в различни студиа (Lightning Sound, Ocean Way Recording, Capitol Studios), Amaryllis обединява още един път силите на Shinedown и многократно награждавания с Grammy продуцент Rob Cavallo (Kid Rock, Green Day), който си сътрудничи с групата и по предишния им албум. С него Shinedown дебютираха под #8 в класацията Billboard 200 и прекараха в нея 120 последователни седмици.

Shinedown са: Brent Smith (вокали), Barry Kerch (барабани), Zach Myers (китара) и Eric Bass (бас). Албумът Amaryllis на Shinedown ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Още на Kafene.bg:

Lamb of God с нов албум – “Resolution”

Сподели в: