Sharam с парти в Слънчев бряг

Лято 2011 гарантирано ще бъде паметно за феновете на електронния саунд. Метрополис вече зарадваха феновете на Карл Кокс с първата му дата (20 август) на българското Черноморие и то именно в легендарния клуб Какао. Втория световен топ диджей, който ще чуем отново за първи път на брега на морето е Sharam (Deep Dish). Датата е 13 август – естествено на популярния парти плаж в Слънчев бряг – най-горещата точка на южното ни Черноморие, която никога не спи и спокойно можем да наречем българската Ибиса.

Познат на света на поп културата под първото си име, Шарам Тайеби е носител на Грами, продуцент и феноменален ди джей. Няма уважаващ себе си клуб, в която и да е точка на света, който да не се е пръскал по шевовете, когато на пулта е заставал Шарам и е взривявал хората с неповторимата си смес от дълбоки като марианската падина бас линии, заразни ритми и мелодии. 

За него най-известното музикално списание в света Rolling Stone написа, че звукът му “персонифицира понятието Куул”. Няма друг електронен артист, който да е работил с Мадона, Ролинг Стоунс, Джанет Джаксън и Дайдо и да има 4 номинации и една награда Грами за най-добър ремикс от 2002 година. Музиката му озвучава модните дефилета на Версаче в Милано и Париж, а той е един от първите утвърдени артисти, които откриват таланта на Джъстин Тимбърлейк, далеч преди кариерата му да го изстреля в космоса.

Нищо от това нямаше да има значение, ако не беше невероятният му контакт с хората. Шарам се чувства в свои води навсякъде, където пуска – било пред абсолютните пуристи и маниаци, събрани в пустинята Мохаве на фестивала Burning Man, било пред мега елита, събран в най-шикозните клубове в Париж, Лондон, Ню-Йорк, Маями и остров Ибиса.

След изключителната му кариера като основен “мотор” на най-популярното дуо в електронната музика Дийп Диш, както и два легендарни миксирани албума за Global Underground – Москва и Торонто, Шарам продължи соло. От 2008 година променя представите ни за модерен звук – най-напред с топ 10 хита си Patt – Party all the time и сега с колаборациите си с Пи Диди, Даниел Бедингфийлд и Томи Лий.

Всяко негово идване е равно на 100 процента чисто забавление, а като вземем под внимание, че това ще е неговият дебют на родното Черноморие, можем да сме сигурни, че 13 Август ще бъде една много щастлива дата за всички гости на Слънчев бряг.

Вече пуснаха първите билети на промо цена от 20 лева в националните мрежи на Eventim и Ticketstream.

Сподели в: