Sentimental Swingers & Mihail Yossifov Sextet в Студио 5 на 29 септември

Sentimental Swingers с Михаил Йосифов Секстет ще ни настроят сантиментално-меланхолично, а защо не и закачливо – в първите дни на есента.

Дамите на суинга ще ни зарадват на 29 септември от 22.30 часа в Студио 5 (НДК, София). За Деси, Вера и Рони думите са излишни, защото в кралството на суинга, те са безспорните владетелки. На 29 септември те ще очароват от сцената отново в компанията на Михаил Йосифов Секстет, за да ни върнат в ерата на славните Дюк Елингтън, Ела Фицджералд и Бени Гудман. Когато жените са били женствени до полуда, а мъжете – истински джентълмени.

Sentimental Swingers отправят покана за танц, която не е за отказване. С опасния си чар, отличителния си стил и пленителни песни трите кралици и Мишо Йосифов Секстет обещават да върнат блясъка и веселието на суинг годините, дори и само за една вечер.

Михаил Йосифов секстет: Мишо Йосифов (тромпет), Атанас Хаджиев (тенор сакс), Велислав Стоянов (тромбон), Васил Спасов (пиано), Димитър Шанов (бас) и Димитър Димитров (барабани).

Билети: 20 лв. на касата на билетен център НДК, онлайн чрез www.eventim.bg, www.ticketstream.bg и www.ticketplus.bg и в Студио 5 преди началото на концерта.

Още на Kafene.bg:

Програма на Студио 5 НДК 28 септември – 04 октомври 2012

Сподели в: