Seb Fontaine отмени гига си в София

Клуб "Ескей" съобщава, че за съжаление международният гост този петък – Себ Фонтейн е отменил в последният момент идването си в България по здравословни причини. Кралят на тек хауса е изразил разочарованието си,  че няма да се срещне със софийската си публика на 1 февруари 2008 г. 48 часа преди участието му в клуб Ескейп британският топ ди джей е съобщил на организаторите, че тежка вирусна инфекция не му позволява да лети в петък. Ди джеят в момента се намира в Дубай заедно с агента си, неговата съпруга и за съжаление на този етап няма физическата възможност да издържи дългият полет до България. Клуб Ескейп поднася на верните си посетители изскрени извинения за непредвидените обстоятелства и пожелава бързо оздравяване на Себ.

C’est la vie!! Горе главата, следващият петък – 8 февруари 2008 г. клуб Ескейп е приготвил специална изненада! Не друг, а самият Хесус Лопес Естебан или иначе казано Dj Chus ще донесе своя уникален иберийски саунд и мирис на горещо испанско лято, точната формула да се влюбите  седмица преди Свети Валентин!

Любимецът на Steve Lawler – DJ Remo от Италия на 15-ти, Stephan Bodzin със запазената си марка минимъл техно на 22-ри и канадецът Luke Fair на 29-ти са повече от обещание за един незабравим февруари, напук на вирусите и зимата.

Всеки петък в клуб "Ескейп".

Сподели в: