Scorpions идват за Калиакра рок фест

Дни, след като се разбра, че за  фестивала Rock The Balkans в София пристигат Limp Bizkit, кметът на Каварна Цонко Цонев побърза да отвърне на "удара" с концерта на рокаджиите от Scorpions. Култовата група няма да е за първи път у нас, но пък ще е част от Калиакра рок фест, който обединява величията Dream Theater, Motley Crew, Blind Guardian, Neal Morse, Lauren Harris.

Отново ще чуем едни от най-великите рок балади "Still Loving You", "Wind of Change", "You and Me" на 2-ри юли, в изпълнение на рок групарите от Scorpions.

Немската рок банда ще забие гига си на 2 юли 2009г., веднага след като на 1-ви юли Motley Crew открият феста в Каварна. Anthrax ще подгряват Скорпионите. След тях и преди Scorpions ще видим и Blind Guardian –  хеви метъл гост от Германия.

Заключителният трети ден на фестивала (3-ти юли) ще бъде мощно разтърсен от най-чаканата може би група – Dream Theater. Те ще забият на същата дата, на която преди седем години взривиха с концерта си София.

Билетите за 3-дневния рок маратон са по 100 лева и вече се продават в мрежата на Ticketstream.bg и Eventim.bg, както и в билетния център на НДК.

Limp Bizkit ще разтърсят София за феста Rock the Balkans

Сподели в: