Sarah Main идва за лятно парти у нас

От 22 до 24 май 2008 г. ще бъде официалното откриване на лятната градина на Yalta club  с бийч парти SUN.FUN в продължение на три дни, което ще включва декор от няколко тона истински пясък, превръщайки градината на Yalta club в истински плаж.  Допълнителни декори ще помогнат всички на партито да се чувстват като на море.

Миналата година партито беше еднократно, като организаторите от Liquid Entertainment бяха разположили две истински яхти в градината на Yalta club, но тази година поради големия интерес SUN.FUN ще се провежда всеки месец като част от подготовката за морските партита на Yalta club. Специален гост на SUN.FUN е Sarah Main, резидентка на Pacha, Ibiza и най-популярната жена ди-джей в света през последните няколко години. Тя ще донесе в градината на Yalta club атмосферата от парти острова.

Sarah Main пристига у нас по препоръка на ментора си Pete Tong, който всяка година й оставя честта да открива за него на партито му Pure Pacha. По народност Sarah Main е австралийка. Започва да свири в клубовете на родния си Сидни през 1995, а през 2001 г. вече е покорила всички местни клубове, затова се премества за постоянно в Ибиза. Оттогава Sarah Main е част от може би най-добрия клуб на парти острова.

Още със старта си като резидент Sarah Main си спечелва двама верни фенове – Pete Tong и Erick Morillo , които я посочват  в списание DJ Mag като най-добрият подгряващ ди-джей на клуба. Тя получава номинации в категориите за “Най-добър ди-джей на Ибиза” и "Най-добър млад ди-джей", преди през 2006 да спечели приза за ди-джей на годината.

В момента Sarah Main e сред най-търсените жени ди-джеи по цял свят, като може да се похвали, че вече е била на корица на много от основните клубни списания. Тя участва и в култовия филм "It’s All Gone Pete Tong", където игре себе си.

Сподели в: