Ruth & DJ Furioso и Kottarashky подгряват испанската формация Fuel Fandango

Горещ латино фънки звук от DJ Furioso и Рут Колева и циганско-балкански джаз в специален DJ-сет на Kottarashky ще допълнят смесицата от стилове в музиката на испанската формация Fuel Fandango. Дуото пристига с пълния блясък на живото си шоу за първи път у нас на 6 юни в клуб Blender.

Публиката ще се наслади освен на чудесната музика на събитието, и на тематични декорация, сценография, urban art и костюми. Вечерта ще започне с фюжън и етно вибрации, селектирани от Kottarashky, който ще направи специално за събитието първия си DJ-сет в последните 3 години. Музикантът току що издаде втория си албум Demoni с бандата си The Rain Dogs, но публиката ще има шанса да го види сам зад пулта – така, както стартира шеметното пътешествие към уникалния си стил и авторска музика преди няколко години.

Веднага след него ще се запознаем и със самите Fuel Fandango – певицата Nita и продуцентът и дижей Ale Acosta ще излязат на сцената с барабаниста Carlos Sosa, за да представят своите слънчеви опияняващи мелодии. Съставките на музикалния им фюжън коктейл са модерна електроника и винтидж усещане, придадено от широко жанрово разнообразие от фънк, рок, поп, синтезатори, китари (испански и електрически), барабани и гласовете на Нита и Але.

След края на концерта им партито ще продължи със специалния сет на Ruth и DJ Furioso. Те работят заедно вече повече от половин година и общото им шоу представлява танцувален джем, в който на фона на внимателно подбрани фънки, соул и латино звуци импровизира свободно един от най-красивите български гласове. След тях партито ще продължи с DJ Andreas.

Вечерта определено се очертава гореща, а още по-приятната новина е, че Fusion Embassy и Teren Music обединяват усилия в името на качествената музика с една специална промоция – всеки, който представи на входа на концерта на Fuel Fandango билет за ZAZ, получава отстъпка от 5 лева от цената на билета на място и ще може да се забавлява с Ruth & Furioso, Kottarashky и Fuel Fandango за 10 лева.

Билетите за концерта на промоционални цени са все още налични в цялата мрежа на Eventim.

Концертът на Fuel Fandango в България се организира от Посолство на Кралство Испания и Fusion Embassy и е част от съпътстващата програма на Sofia Design Week 2012, който продължава от 1 до 8 юни.

Сподели в: