Rushi зарадва феновете си с уникални лайв изпълнения

RUSHI разтърси феновете си с уникални лайв изпълнения на свои любими песни, поднесени в оригинални миксове и аранжименти, на четвъртия “Mad Secret Concerts by Coca-Cola” на 18 ноември. Изпълнителят подари едно невероятно артистично шоу на лимитираната публика, а за уникалната атмосфера на тайния концерт допринесе и декорираната в средновековен стил зала в Биологическия факултет на Софийския университет. Сред песните, които RUSHI изпълни, са откриващата “Post Sleep” от неговия едноименен албум, "Sexyback" на Justin Timberlake, "Tell me baby" на Red Hot Chili Peppers, "Nausea” на Beck, “Breathe” на Lenny Kravitz, “I’m afraid of Americans” на David Bowie, “She wants to move” на N.E.R.D. На концерта дойдоха колеги от музикалната сцена и негови приятели, сред които Калин Вельов, Мария Илиева, ЛиЛана, Краси от D2, китаристът Миро Иванов, топмоделът Таня Илиева и др. За сценичния имидж на RUSHI и музикантите на сцената, се бе погрижил екипът на създадената от него криейтив агенция – “Chimp”.

RUSHI направи невероятно акапелно трио на песента "Jam” на Michael Jackson, съчетавайки по нетрадиционен начин народни български мотиви с бийтбокс. За представянето на парчето изпълнителят покани на сцената своята близка приятелка – поп певицата Нина Николина и един от най-атрактивните бийтбоксери в България – SkilleR. За финал представи уникална версия на песента “Word up” на Cameo, в дует с ексцентричния изпълнител и продуцент Среброто. Публиката буквално пощуря, когато чу първите акорди на песента и изпрати звездата с бурни аплодисменти.

5-минутно скандиране на името на RUSHI върна певеца на сцената, за да изпълни две песни на бис извън сценария на шоуто. За изненада на всички RUSHI в дует със Среброто заби невероятна версия на “Lambada”, а в заформилото се "влакче" на сцената се включиха всички изпълнители до този момент. Преди да се сбогува с екзалтираните фенове и гости в залата, RUSHI изпълни за втори път един от най-емблематичните си хитове “Il Ritmo Del Mio Cuore”.

Сподели в: