RomaNeno Project представят първото си видео в Студио 5

Три дни продължава празнуването на Василица, ромската Нова година. Празникът започва у дома вечерта на 13-ти януари, продължава с голямо ходене на гости на 14-ти, и завършва с честване на Банго Васил на 15-ти – куцият защитник на ромите, около чиито име и история легендите са най-шарени.

Навръх Новата година, в разгара на празника, на 14-ти януари, събота, момчетата от вокално-инструменталната формация за етно-джаз ви канят да бъдете техни гости, за да ви представят видеоклипа към песента "Vaker" ("Кажи ми").

Първото видео на бандата, режисирано от актьора Иван Юруков, и вдъхновено от едно съновидение на пианиста на групата Васко Спасов, е към песента "Vaker", едно от парчетата, включени в предстоящия първи албум на RomaNeno "Tадж Махала".

Жп прелез на пътя между Радомир и Дупница, магичните Родопи и не толкова магичната Подуенска гара са местата, на които е заснето видеото.

Заповядайте в Студио 5 на 14-ти януари, събота, в 19.30 часа, за да чуете и видите какво имат да ви кажат (и покажат) музикантите и режисьора Иван Юруков.

Вход свободен

Още на Kafene.bg:

Група ТЕ на живо в Студио 5

Сподели в: