Rihanna изкарва DVD от турнето 777

Докато новият сингъл на  Rihanna „Stay”  с участието на Mikky Ekko е 10-та поредна седмица в Топ 10 да Билборд Горещи 100, супер звездата ще издаде DVD с кадри от феноменалното турне 777. Събитие, на което удостоени с честта да присъстват бяха само 256 представители на медии от 82 държави, както и изключително върли фенове. Всички те летяха с Боинг 777, за да присъстват на 7 концерта на Рири, състояли се в рамките на 7 дни в цели 7 различни държави! С това беше промотиран 7-мия пореден албум на барбадоската дива – Unapologetic, порадал над 2 милиона копия по света.

Документалното DVD от турнето 777 ще включва бляскави концертни кадри на живо от Мексико, Торонто, Стокхолм, Париж, Берлин, Лондон и Ню Йорк. Почитателите на Рири ще имат възможността да се насладят на изпълнения на най-новите й хитове – „Diamonds” и „Stay”, любимите на публиката – „We Found Love”, „S&M” и много други #1 парчета. Допълнително, филмът показва Rihanna отблизо – в хаоса зад сцената и купонясването с пиене на шампанско в самолета.

Rihanna 777 Tour е третият официално издаден видео концерт на R&B звездата. Записът следва Loud Tour Live At The 02 (издаден през декември миналата година) –  хроника на легендарния концерт на Рири в Лондон, последна спирка на турнето й от 2011-та и Good Girl Gone Bad: Live (от юни 2008-ма), записан по време на забележителен концерт в Манчестър.

Ден преди 7-ми май 2013, релийз датата на DVD-то Rihanna 777 Tour, американската телевизия FOX ще излъчи ексклузивно 44 минути от новия документален филм. Дотогава, чуйте последния хитов албум на Рири, Unapologetic, в iTunes България!

Сподели в: