Renesanz събират 8 диджеи за епична битка

Навръх женския празник – 8 март – Renesanz организират първото си за годината мащабно парти. Събитието е озаглавено Battle Arena, а негов домакин ще бъде столичната зала “Христо Ботев”. Името на мероприятието не е избрано случайно, тъй като промоутърите се заканват да превърнат залата в една голяма арена, на която ще се “бият” 8 изпълнители. “Двубоят” за вечерта ще включва 4 двойки участници, които ще мерят сили един срещу друг на сцената: Ben Long (Англия) срещу Jamie Bissmire (Англия) /двамата са познати още като Space DJz/, Frank Kvitta (Германия) срещу Mario Ranieri (Австрия), Marko Nastic (Сърбия) срещу Dejan Milicevic (Сърбия) и Balthazar (България) срещу Jackrock (България). В ролята на жури, разбира се, ще влезне единствено и само публиката.

Всички гост-диджеи са добре познати от гостуванията си в България през изминалите години, с изключение на сърбина Dejan Milicevic, който ще направи дебюта си у нас, и който е едно от най-горещите открития през изминалата година на престижната агенция Kne’Deep.

“Този път залагаме главно на различното шоу, и то не само в музикално отношение. Планираме декорация, която ще придава тематичен вид на залата и сцената. Изцяло новата ни концепция за осветление – част от което се показва за първи път в България именно на това парти – също значително ще допринесе за атмосферата”, споделя подробности от кухнята DJ Balthazar.

“С времето разбрахме, че за да бъде едно парти наистина добро, трябва да се наблегне на детайлите. Именно затова обръщаме внимание дори на наглед елементарни неща – сега например ще имаме повече барове в залата, гардеробът за дрехи ще има по-голяма вместимост и т.н. Допълнително ще изпипаме повече и VIP зоната, към която ще се влиза с предимство, и която ще разполага със самостоятелно озвучаване, отделни барове и WC. Всичко това правим с цел максимален комфорт на посетителите”, допълва JackRock.

Както винаги цялото парти ще е съпътствано от изключителна визия, прожектирана на множество мултимедийни екрани и плазми (този път повече отвсякога), а видеото ще се прави от виджеите от FPS Visuals.

Билети на цена 22 лв. и VIP на цена 30 лв. се продават в страната и София във верига магазини "Германос", както и в цялата останала разпространителската мрежа на Eventim. Повече информация на www.renesanz.com.

Сподели в: