Redman и Methodman ще се срещнат с десет свои фена у нас

Остава по-малко от седмица до завръщането на хип хоп звездите Редмен и Метод Мен в България. Двамата ще излязат за пръв път на една сцена в София на 9 юни 2009 г. в зала Универсиада. Очаква се хип хоп тандемът да поднесе на вярната си публика едно запомнящо се преживяване!

При гостуването на Редмен и Метод Мен в София, десет  късметлии ще имат шанса да се видят с тях на живо. Верните почитатели да се готвят – звездите потвърдиха желанието си да зарадват феновете си с вълнуваща среща, която ще се случи малко преди качването им на сцената!
Ред и Мет пристигат заедно с екипа си в София  два дни преди концерта с полет от Осло.

Преди двамата хедлайнери на сцената на зала Универсиада като подгряващи от българска страна ще се изявят диджеите Марти Джи и Станчо, X-Team, KNAS, ILLmate и Red One. Участието на българските групи ще започне около 20:00ч, а Редмен и Метод Мен се очакват да се качат на сцената около 21:00ч. Рано сутринта след концерта звездите отлитат за Истанбул, където е следващият концерт от настоящото им турне.

Хитовият хип хоп тандем наскоро пусна дългоочакваното продължение на албума си BLACKOUT!. Албумът включва 17 парчета, всяко от което е написано и композирано от Мет и Ред. Очаква се скоро да излезе и документално видео за това как двамата прекарват последните 48 часа преди пускането на албума. 

Билети за концерта на Редмен и Метод мен все още могат да бъдат закупени на цена от 40 лева от касите на Тикетпро в цялата страна и онлайн на www.ticketpro.bg. В деня на концерта цената на билетите ще бъде 50 лева.

Сподели в: