Red Hot Chili Peppers ще разтърси тазгодишните награди на MTV

Мултиплатинената група Red Hot Chili Peppers ще разтърси тазгодишните Европейски музикални награди на MTV, докато се състезава в категориите Best Live и Best Rock.
MTV EMA ще се състоят на 6-ти ноември в Белфаст, а Red Hot Chili Peppers са първата обявена група за очакваното с нетърпение шоу

MTV обяви, че легендарната рок група, носител на Grammy – Red Hot Chili Peppers ще бъде една от специалните подправки по време на шоуто за тазгодишните награди MTV EMA. Това е първото потвърдено участие до момента и MTV съобщава с гаранция, че феновете, публиката и зрителите на Европейските музикални награди по света ще могат да се насладят на незабравимо шоу. С него Red Hot Chili Peppers ще продължат да доказват, че са една от най-великите рок банди на земята.

Освен че ще разтърсят сцената на Европейските музикални награди на MTV, Red Hot Chili Peppers ще се борят и за награда в категориите Best Live и Best Rock.

Европейските награди на MTV ще се състоят на 6-ти ноември, неделя, в Белфаст, като всеки може да гласува до 4-ти ноември, след като се регистрира на сайта на ежегодните награди: http://tv.mtvema.com/vote

Сподели в: