Rampart разкриха обложката на промо-сингъла си

Rampart показаха обложката на сингъла си “Warriors”, който съдържа песните „Warriors”, “Mirror to Dreams” и „Voice of the Wilderness“. Авторът е Rock Thrashler.

Пилотната песен на Rampart презентира средновековни батални сцени. Тя е живо и динамично парче с ескалираща хеви-метъл еуфория. Българската й версия носи заглавието “Войска” и е посветена на битката при с. Ключ през 1014 г. и на ослепената Самуилова войска.

Второто парче е мелодичен вижън метъл и е предназначено за по-широка аудитория. Песента въплъщава идеята за нестихващата битка във всекидневната реалност, отразена в огледалните проекции на човешките копнежи за по-добро бъдеще.

Предвижда се третата песен, включена в сингъла на Rampart – „Voice of the Wilderness“, да бъде водеща в предстоящия албум на групата. Акцентът в съдържателно отношение е поставен върху емпатията и възмездието.

В  диска е добавена и лайв демо версия на пилотното парче „Warriors”. Сингълът ще излезе в началото на август и ще бъдe промотиран от френския лейбъл INFERNO Records и френското електронно списание METAL HEART.

* * *

Rampart пуснаха дебютния си сингъл
Интервю с вокалистката на Rampart, Мария Дойчинова

Сподели в: