"Radiohead: The Best Of" – на музикалния пазар у нас

"Radiohead: The Best Of" е първи ретроспективен албум в кариерата на бандата, която е достъпна за феновете както на физически носител, така и дигитално. В него са събрани заедно сингли, ключови парчета и любими лайв изпълнения от цялата ера на групата с Parlophone Records /Анимато Мюзик.

През 12-годишната им обща история с лейбъла Radiohead са продали над 25 милиона копия от своите албуми по целия свят, като са достигнали платинен статус в 17 държави, а мултиплатинен – в 9. Имат и две много ценни награди "Грами". Те се превърнаха  в една от най-големите икони на музикалната сцена и една от най-обичаните от критиката групи за всички времена с албуми като "OK Computer" и "The Bends", обявени за шедьоври и постоянно класирани в Top 5 на Обединеното кралство за най-яки албуми на всички времена.

"Radiohead: The Best Of" излиза в различни версии, като единичният компакт диск включва 12 сингъла (в това число синглите, влезли в Топ 10 на Великобритания "Paranoid Android", "Creep", "Karma Police", "No Surprises", "Pyramid Song", "Street Spirit (Fade Out)" и "There There") плюс 4 ключови други парчета.

Траклист:
"Radiohead: The Best Of" (стандартна версия)
1.Just
2.Paranoid Android
3.Karma Police
4.Creep
5.No Surprises
6.High and Dry
7.My Iron Lung
8.There There
9.Lucky
10.Fake Plastic Trees
11.Idioteque
12.2+2 = 5
13.The Bends
14.Pyramid Song
15.Street Spirit (Fade Out)
16.Everything In Its Right Place

Освен тази стандартна версия на албума The Best Of излиза и в следните формати:

Специално издание на двоен диск с още 13 парчета
Винил сет от 4 части, който общо ще включва 29 парчета
Трак за диджитъл даунлоуд с 29 парчета
DVD с всички класически видео клипове

Очаквайте съвсем скоро и DVD версията на Radiohead: The Best Of!

Албумът е на българския музикален пазар от Анимато Мюзик/ Parlophone Records с медийната подкрепа на радио Z-Rock и телевизия ММ.

Сподели в: