PSY ще представи новия си хит публично на 13-ти април

Корейската поп сензация PSY е готов да взриви всички страни по света с нов хит! Официалната премиера на песента „Gentleman” ще се състои на 13-ти април по време на разпродадения до дупка предстоящ концерт на звездата в Олимпийския стадион на Сеул. Дългоочакваното събитие е озаглавено The Happening и ще бъде излъчено онлайн в YouTube.

 „Gentleman” вече има видео с нов феноменален танц! Неговата премиера ще се състои също този уикенд. Дотогава, вижте специалният анонс, с който изпълнителят засне за предстоящия си хит в мрежата  тук!

 Последно PSY изкара EP с ремикси на размазващия хит „Gangnam Style”, което включва колаборации с хип-хоп светилата 2 Chainz и Tyga.

 Припомняме ви, че клипа към „Gangnam Style” е първият, който достигна 1 милиард гледания You Tube/ VEVO. С това, PSY отвя Justin Bieber и неговото видео към хита „Baby”. Допълнително, „Gangnam Style” е най-харесваният видеоклип  (от цели 7,3 милиона потребителя) като вижданията (вече над милиард и половина) и харесванията му продължават да се увеличават с всеки изминал ден.

 Само за няколко месеца PSY успя да стане носител на множество музикални награди, една от които за най-добро видео, връчена от MTV EMA 2012.

 За повече информация, последвайте PSY в Twitter – www.twitter.com/psy_oppa, или станете негови фенове във Facebook –  www.facebook.com/officialpsy.

Сподели в: