PSS се включват в откриването на Мотосезон 2014 и UnderGara

Младата българска група дава старт на пролетните музкални пътешествия

29 и 30 март са първите дати от пролетните участия на младите надежди на българската рок сцена – PSS (Pimp Switch Sequence), с които стартират поредица от изненади.

На 29 март (събота) от 21:00 ч, заедно с групите Krossfire и The Case, PSS ще осигурят подобаващия хард рок дух на откриването на Мотосезон 2014 г.

След обиколката на столицата с мощните возила на две колела, купонът ще избухне с пълна сила и много рок в Atrox & Orthodox Club House!

Пролетната забава продължава на следващия ден – 30-ти март (неделя), когато бандата се присъединява към UnderGara, за да подкрепи нестандартната творческа инициатива.

PSS са подготвили много положителни емоции, няколко кавъра и страхотни авторски парчета, с които ще се включат в проекта за създаване на хармонична устойчива среда, която да приюти различни творчески бизнеси в една изключителна локация – подгаровото пространство, известно като Ротондата.

В неделя, 30 март Столична община и Асоциация за развитие на София организират ден на отворените врати в подкрепа на кандидатурата София и югозападен регион кандидат за европейска столица на културата 2019, на тема "Културата завладява пространства". В рамките на това събитие са избрани няколко пространства, които подкрепят кандидатурата, и които ще се трансформират и напълнят с най-различни събития от сферата на културата.

Вдъхновени от групи, като  Black Sabbath, Nirvana, Children Of Bodom, Metallica, Blue October, Foo Fighters и много блус музиканти, PSS съчетават в песните си наелектризиращото хард звучене и запомнящи се съвременни мелодии.

Гостите на двете събития ще могат да чуят на живо и новата песен на групата – „Мечта” – видеото към която излезе на 13 февруари и спечели много фенове още от първо слушане. Можете да гледате клипа тук: : https://www.youtube.com/watch?v=SZrp92UnnlA&feature=youtube_gdata_player

Приключенията на PSS тепърва започват, а изненадите за феновете няма да спират. Първите дестинации от музикалния маршрут са Мотосезон 2014 и UnderGarа!

Сподели в: