Placebo разлюляха София за трети път!

Британската алтърнатив рок група Placebo зарадва българските си фенове за трети път, след като направи незабравим концерт на 13 септември в Зимния дворец на спорта в столицата.

Концертът започна малко след 20.00 часа, като на сцената излязоха Babyface Clan, които подгряваха британците. Те свириха около 40 минути, след което всички започнаха бурно да аплодират Placebo. Триото не кара феновете си да чакат много и излезе точно в 21 часа. Бандата откри концерта с песента си Nancy Boy, след която последваха много песни от последния им албум Battle for the Sun.

Браян Молко, Стив Форест и Стефан Олсдал не пропуснаха да зарадват публиката и с някои свои по-стари хитове като култовата Every You, Every Me, Meds (на която публиката буквално избухна), The Bitter End. Единственото женско попълнение в бандата бе известната цигуларка Фиона Брайс, която свири с момчетата през целия им тур. Тя бе "въоръжена" с бяла цигулка, допълвайки по съвършен начин музиката на Placebo.

Феновете в залата не надхвърляха 3000 души, но за сметка на това бяха изключително шумни, аплодиращи и благодарни, че отново виждат любимците си на живо. В отговор на супер публиката ни, музикантите се раздадоха напълно, свирейки без минута почивка час и половина.

Екплозивното шоу и невероятното настроение, което се създаде в малката ни зала, накара вокалистът Браян Молко да извика към феновете, че това е най-шумната и страхотна публика, пред която са свирили! След това признание, нямаше как да не аплодираме още по-шумно британците и да им благодарим за страхотното шоу. След малко повече от 2 часа, концертът свърши, но остана една надежда – че Placebo пак ще дойдат за още по-голям концерт!

Сподели в: