Pet Shop Boys ремиксират Рамщайн и Мадона

Pet Shop Boys ще издадат Disco 4, четвърти албум от легендарната си серия, за Parlophone на 8 октомври. Албумът излиза на CD и винил.

“Disco 4” събира заедно невероятни диско ремикси от култовите Pet Shop Boys на банди като The Killers и Rammstein, плюс още Madonna, Yoko Ono, Atomizer и Дейвид Бауи. Вътре влиза и микс на “Integral”, както и макси-микс на сингъла им от последния студиен албум Fundamental – “I’m With Stupid”.

В предишните албуми от Disco серията концепцията беше основно да има ремикси на парчета на Pet Shop Boys от други музиканти и ди джеи. А сега е обратното. Серията стартира през 1986 с “Disco”; следват “Disco 2” и “Disco 3” през съответно 1994 и 2003.

Към Integral ще има и видео, вдъхновено от политическата тема. То ще бъде достъпно през You Tube и сайта на бандата www.petshopboys.co.uk

Клипът ще е базиран на нова технология, която ще позволява на зрителя да избере от различни 3D бар кодове във видеото, които след това ще го прехвърлят към широк спектър от уебсайтове, релевантни на темата на клипа. В случая, песента – оригинално написана като протест срещу предложеното въвеждане на ID картите и постепенното ограничаване на личната свобода в съвременния политически климат – може да се превърне в начална точка за по-голямо развитие на темата през множество други форуми.

Сподели в: