Paul Van Dyk се среща с български таланти

Известният клубен диджей Paul Van Dyk ще се срещне на живо с финалистите от поредното издание на музикалното риалити предаване "Music Idol" 3 в деня на концерта си у нас. Най-добрият диджей на планетата за 2005 и 2006г. ще пристигне в София за уникалното си парти в Зимния дворец на 18 април 2009г. Само няколко часа преди започване на грандиозното музикално шоу, диджеят ще се види с родните таланти и те ще могат да присъстват на саундчека му.

Българското подкрепление за партито на известния диджей ще е в лицето на DJ Steven и DJ Veselin Tasev, които транс звездата сам избра за шоуто си.

Paul Van Dyk е сред звездите, които редовно участват и са ангажирани с благотворителни и различни обществени каузи. Миналата година той дори беше отличен с “Medal of Honor” на Берлинския червен кръст, в знак на цялостната му подкрепа към бедните деца и децата в неравностойно положение.

Билетитe за партито на 18 април са с цена от 45 лева и все още могат да се намерят в Билетния център на НДК, касата на Тайфун в Зимния дворец, магазините на Germanos, Office1Superstore, в мрежата на Ticketstream.bg и Eventim.bg. В деня на събитието цената на билета ще бъде 55 лева.

Сподели в: