Paul Rogers идва за трети път в България

Предложението на столичния клуб Ескейп за 19 септември 2008 г. е отново с британски корени – лондонският ди джей и продуцент Paul Rogers. Петъчният международен гост на софийския клуб има вече над 15 години опит на световната електронна сцена и идва за трети път у нас.

Биографията на Paul впечатлява с поредица от звездни мигове – от изявата му рамо до рамо с легендарните Danny Tenagliq и Carl Cox на Dance Star Awards в Лондон, предпочетен от британските величия Pet Shop Boys за концерта им в Лисабон, пускал пред над половин милион публика на Love Parade в Будапеща с Nick Warren. Лондончанинът е успял да впечатли дори некоронованата кралица на поп музиката Мадона, която го избрала за ди джей на свое при-парти в английската столица.

През последните две години британецът заедно с DJ Sasha и номинираният за Grammy Awards продуцент Barry Jamieson създават музиката към нашумелия у нас и сериал "От местопрестъплението" CSI (Crime Scene Investigation). Парчета и ремикси на Paul Rogers са били включени в над 70 реномирани компилации, сред които са Café del Mar, култовият Global Underground Toronto  на Deep Dish, както и в най-новото издание на Global Underground Lima на Nick Warren, чиято премиера на световния пазар е този месец. Самият денс законодател на BBC Radio 1 – Pete Tong се е доверил единствено на Paul като саунд инжeнер на най-новата му компилация Wonderland.

Сподели в: