Out now 3

Най-големите хитове в националния и световния ефир, както и във всички денс клубове, отново са събрани на едно единствено място и това е компилацията Out Now 3.

Поредицата от топ хитове се открива с парчето на  Pussycat Dolls  – Wait A  Minute, в която участва и най-горещият R&B продуцент и изпълнител напоследък Timbaland. Сингълът е от дебютния албум на сексапилните момичета PCD. Дискът продължава с още един сингъл на хитова женска банда – Rock Steady на All Saints.

Следващ хит в Out Now 3 е The Sweet Escape на Гуен Стефани, включен в едноименния й албум. В него блондинката си партнира с Ейкън. Двамата създават една лека като крем песен. Самата Гуен разказва: “Той ми показа толкова много песни, които ме разбиха. Мислих, че ще направим нещо, която няма да е в мой стил. Какво стана, когато чух какво е направил Ейкън? Беше “Уаууууу”. Двамата направихма наистина стахотно парче”.

Още една сексапилна дама присъства с горещ сингъл в компилацията. Това е Фърги с убийствения си хит Fergalicious. Парчето е от дебютния солов албум на дамата от поп групата The Black Eyed Peas „The Dutchess”.

Out Now 3 продължава с още от най-големите хитове от изминалите месец: All Good Things (Come To An End) на Нели Фуртадо, Роби Уилямс със She’s Madonna и британската звезда Софи Елис-Бекстър с Catch You.

Следва силен R&B удар с общото парче на Ейкън и Снууп Дог I Wanna Love You, както и самообявилата се за “най-големия мъник в играта” – Лейди Соверейн с „Love Me Or Hate Me”, включен в албума й “Public Warning”.

В Out Now 3 ще чуете още брит-рок любимците Kaiser Chiefs с химна Ruby, завърналите се с гръм и трясък след 10 години Take That с парчето Shine от суперспешния им албум „Beautiful World”, сензацията Мика с разбиващия си хит Grace Kelley, както и още много горещи хитове.

Сподели в: