Oscar de Rivera ще взриви Бургас на 5 септември

След изключително успешното парти с Chus през август, бургаската дискотека Tequila отново ще стане домакин на специално събитие. На 5 септември там ще гостува популярният испански хаус диджей/продуцент Oscar de Rivera.

Трудно е с няколко думи да се разкаже за 16-годишната успешна кариера на Oscar de Rivera. Музикалният стил на Oscar е определян като изчистен и изтънчен, което му гарантира водеща роля. Определян като експерт, Oscar перфектно се разпростира във всички различни подстилове на хаус звученето. Неговите сетове са микс от дийп, електро, минимал, трайбъл и ъндърграунд хаус.

Несъмнено работата му го утвърждава като един от най-уважаваните диджеи на испанската клубна сцена, като той е работил с едни от най-доказаните имена на световната хаус сцена. Трябва да добавим също, че Oscar е резидент на един "най-важните" клубове в Мадрид – People, а от 2002 г.  води своята вечер Roombah всеки четвъртък в клуб Mambo във Ваядолид.

Oscar de Rivera е записвал и издавал за най-големия и известен испански лейбъл за хаус музика "Stereo Productions", създаден от Chus & Ceballos.

Дискотека Tequila (част от верига заведения Cool Place, собственост на Ваклин Стойновски) и Oscar de Rivera ви очакват за голямото парти на 5 септември.

Сподели в: