ON! Fest – тридневният фестивал на съвременното градско изкуство

Между 20 и 22 септември 2013 година в Интер Експо Център – София – ще се проведе ON! Fest – единственият по рода си в България и на Балканите фестивал, който събира всички течения на съвременното градско изкуство, забавления, образование, спорт и начин на живот.
                                                                                                                                                                                                                                      
За трети пореден път под мотото „Включи се!“ посетителите ще станат част от  тридневен празник, в който няма зрители, а само участници. След успешното второ издание, в което се включиха над 10 000 души, 2013-а е задължителната следваща стъпка към по-голям мащаб и още по-високо качество и стойност.

Музика, танци, графити, технологии, видеоигри, фотография, азиатска култура, градски и екстремни спортове отново ще оживеят в тематичните ON! Зони. Всяка една от тях е интерактивна и освен развлекателен характер, програмата включва работилници, открити уроци, дискусии и образователни формати, най-често провеждани от гостуващи чуждестранни и български артисти.

ON! Fest не само представя новостите и подкрепя създаването на традиции в представянето на качествената градска култура – фестивалът е успешна платформа за комуникация, поле за обмен на идеи и контакти, която стимулира нови сфери на интереси сред младите хора.

Целта на ON! Fest не е само чистото забавление, а и разширяването на бъдещите творчески и професионални възможности на своите посетители. Затова все по-значима част от програмата са трите събития, които представят развлекателната индустрия в нейния образователен, професионален и бизнес аспект – конференцията за разработка на игри GDS Bulgaria, първата българска музикална борса MusicPRO и предприемаческата конференция Innov8.

Сподели в: