Noise Of Human Art осигуриха повече от 2 часа забавление

Изпълнението на космополитната банда N.O.H.A. на 8 април в Sofa Live Club продължи повече от 2 часа и остави публиката дълго време екзалтирана. Преди Минерва и компания да излязат на сцената, парти обстановката бе подготвена от Деси от Phuture Shock със загряващи фънки ритми. N.O.H.A. взривиха публиката още с появата си и изпълнението на “Die in the Process”, както и култовото парче “Boom”, в което гласовитата Минерва възпява и София редом с Париж и Барселона. Кулминацията на вечерта настъпи обаче при бурната изявата на музикантите с бийтбоксъра Александър Деянов (Skiller), с който групата работи по различни проекти. Публиката изпадна във възторг от уменията на най-бързия бийтбоксър в Европа и фрийстайл изпълнението му с фронтмените на групата Минерва и Шеви. За пръв път феновете на N.O.H.A.  в страната имаха възможността да чуят на живо и парчетата от най-новия албум на групата – “Nasty””, “Amaneciendo”, ” Dajelo”. 

“За пореден път се убеждавам, че българските фенове са една от най-лудите и емоционални публики, пред които сме имали щастието да свирим“, сподели испанката Минерва, часове след концерта. “Всеки път при концерт в България усещам, че публиката тук зарежда самите изпълнители с енергия, която те предават дълго време след това. Въпреки че изявата ни продължи близо 3 часа, се чуствам отлично. Наистина сте невероятни!“, допълни развълнуваната певица.

Дори след изпълнение на повече от 15 песни, феновете не успяха да се разделят с Минерва, Шеви, Тобиас, Тим и Йохан, които от своя страна скочиха от подиума и се смесиха с феновете. Партито закри с миксове, (включително и на N.O.H.A.) DJ Dharba. Така близо 7 часа „шумът на човешкото изкуство“  се чуваше зад, пред, на и над сцената в Sofia Live Club.

Приятните изживявания на N.O.H.A. в България продължиха и през уикенда след концерта им. „Благодарим на всички, които се грижиха за това да не скучаем и за момент по време на престоя ни в София. Непрекъснато се забавлявахме, дори по време на обяд и вечеря!”. След вечеря в събота, част от членовете на групата изявиха желание на посетят и концерта на невероятната Рут Колева, която представяше новия си албум в София Лайв Клуб.

Поредното силно изпълнение на N.O.H.A.  в България затвърди готовността им за ново гостуване в страната ни и за още проекти със Skiller  и други български изпълнители.

Сподели в: