N.O.H.A. отново в България с новия си албум “Respect the Menu”

Споделената любов между интернационалната клубна банда Noise Of Human Art и хилядите им български фенове отново ще връхлети София в първите пролетни дни на 2011 г.! След първия концерт на групата в България в края на 2008 г., който разкъса шевовете на парти център 4 КМ в столицата, и след едноседмичното им лятно турне по българското Черноморие през 2009 г., N.O.H.A. доказаха на всички, че са нещо много повече от „изпълнителите на хита “Tu Café”. 
 
“The Noise of Human Art” – стилна и едновременно с това неукротима смес от breakbeats, drum & bass, electric jazz, flamenco, pop и зареждащи клубни вибрации. N.O.H.A са банда, разчупваща границите на клубната и лайв сцена, улавяща духа на различни култури.
Българската публика заслужи удоволствието да бъде първия свидетел, слушател и дегустатор на интригуващия пети албум на бандата – “Respect the Menu”. Представените музикални специалитети и коктейли от Америка, Германия и Чехия ще бъдат щедро поръсени с испанския темперамент и глас на пленителната фронт дама Минерва.

За да може София да отговори на заявката за нечувани до момента звукови рецепти, TEREN Music добавя още една взривоопасна съставка – любимеца на българската и европейска бийтбокс сцена – Skiller.…бийт след бийт…изненадите съвсем няма да спрат до тук…

Предварителната продажба на билети за събитието стартира в сряда (16.03.2011 г.) в мрежата на eventim.bg на цена 15 лв.
В деня на събитието цената на билетите ще е 20 лв.

Сподели в: