No 1 Dance Hits – 21 денс парчета за парти настроение

Най-големите денс хитове вече имат своето ново място – суперкомпилацията No 1 Dance Hits, която сега излиза на музикалния пазар у нас. В нея са събрани точно 21 големи денс парчета, които представляват перфектна комбинация от чисто нови хитове, най-добрите представители на стила от последните няколко месеца, които все още са актуални, както и изпълнения, които в момента са на върха на денс чартовете.

Топ изпълнители и диджеи от цяла Европа, сред които блестят имената на Елизе, Шаги, Asle & Anne, Алекс Гаудино, Freemasons, Samim, Лекстър, Верона, Басто!, Еди Вата, Outwork, Funkerman и много други. Само номер едно хитове с подчертано денс парти саунд са събрани в новата компилация No 1 Dance Hits, която излиза на музикалния пазар от “Ка мюзик плюс”, с медийната подкрепа на City радио и тв.

С повече внимание в компилацията се ползват песните с подчертано лятно звучене. Не е тайна, че този сезон клубовете са завладени от нова вълна от карибски вокали, които внасят екзотичност и въпреки това се допълват перфектно с хитовите тенденции в съвременната денс музика. Едни от най-добрите актуални представители на този жанр са събрани и в настоящата компилация – под номер едно в траклистата откриваме Lexter с един от химните в последните месеци – Freedom To Love. Това лято реге суперзвездата Шаги напомни за себе си с парчето Feel The Rush, което бе и химнът на талисманите на Европейското първенство по футбол. Космополитният саунд на изпълнението пък го превърна в едно от големите парти предложения в момента и то съвсем логично намира своето място в колекцията No 1 Dance Hits.  Други актуални и съвсем нови парчета, издържани в тази стилистика са I Love My People на Еди Вата, It’s Da Music на Франк Ти-Ая и Ярди Дон, Send The Message на Mattara и базираното на сока музиката Follow The Leader на DJ Maurice.

Основната част на компилацията No 1 Dance Hits пък е изградена от чудовищни и изключително популярни денс парчета, които са номер едно хитове в цяла Европа това лято. Изпълнения като Watch Out на Алекс Гаудино, I Can’t Help Myself на Белатракс и София Май, Uninvited на британските гении Freemasons, големият клубен хит Speed Up на Funkerman, Natural Born Grooves с Candy On The Dancefloor и др. със сигурност не се нуждаят от предстаяне. Най-красивата дама в No 1 Dance Hits – холандката Елизе – също има своето запазено място в компилацията. Нейният нов сингъл Lovesick буквално разби чартовете и радио- и тв-ефира, като вече в продължение на пет поредни седмици е номер в официалната еърплей класация в България. Това е изключителен успех, който за пореден път ни доказва, че това парче на младата певица е един от големите хитове на годината у нас. В същата категория попадат и чешкия проект Верона, които стъпиха на международната сцена с гръм и трясък, благодарение на своя дебютен сингъл You Gotta Move On, румънският диджей Andi с новия си сингъл Fire, както и Ян Кери с Keep On Rising.

Добрите денс парчета имат изключително дълъг живот и голяма част от тях продължават да са големи хитове месеци след издаването си. Част от суперселекцията на No 1 Dance Hits е приютила именно такива изпълнения. Парчето Like This Like That на немския проект SE:SA, страхотният диджей Ерик И с The Beat Is Rockin’, модерният гений на електрото Outwork с Fiesta Elektronika, както и официалният химн на Ибиса’07 – Heater на Самим са едни от тези парчета, които продължават да забавляват хиляди хора в клубовете и попадат в плейлистите на най-големите имена в световната клубна музика. В същото време песните все още са сред най-пусканите в радио- и тв-ефира у нас.

За финал на суперселекцията от хитове No 1 Dance Hits пък е запазено едно от най-обичаните от българската публика – красивото парче номер едно у нас за 2007 г. – Lucky You на датчаните Asle & Anne. Най-горещата компилация в момента излиза на българския музикален пазар от “Ка мюзик плюс” и Сити радио и тв.

Траклист:

1. Lexter – Freedom To Love
2. Shaggy feat. Trix & Flix – Feel The Rush
3. Verona – You Gotta Move On
4. Alex Gaudino feat. Shena – Watch Out
5. Eddy Wata – I Love My People
6. Mattara – Send The Message
7. eliZe – Lovesick
8. Bellatrax feat. Sophia May – I Can’t Help Myself
9. DJ Andi feat. Stella – Fire
10. Frank Ti-Aya feat. Yardi Don – It’s Da Music
11. DJ Maurice feat. Van B. King Soca – Follow The Leader
12. Peter Luts & Basto! – On My Own
13. Se:Sa feat. Sharon Phillips – Like This Like That
14. Freemasons feat. Bailey Tzuke – Uninvited
15. Funkerman – Speed Up
16. Erick E – The Beat Is Rockin’
17. Natural Born Grooves – Candy On The Dancefloor
18. Ian Carey feat. Michelle Shellers – Keep On Rising
19. ALP vs Outwork – Fiesta Elektronika
20. Samim – Heater
21. Asle & Anne – Lucky You

Сподели в: