Nikki Sixx от MOTLEY CRUE си татуира Mick Mars


Емблематичният басист на Motley Crue – Nikki Sixx си направи нова татурировка на десния крак, малко над коляното и то с лика на китариста на бандата Mick Mars. Татуировката е в пиратски стил и представлява част от последната фотосесия на бандата издържана изцяло в черно и бяло и в разбойнически дух. Nikki Sixx, които е един от основателите на Motley Crue обясни постъпката си като знак за приятелство и дълбоко уважение към китариста и разбира се като поредната изненада и повод за забавление. Mick Mars от своя страна много се зарадва и се почувства особено щастлив от този жест. Хулиганите на Рока, както наричат четиримата от Motley Crue ще забият на сцената на Калиакра Рок Фест 09 на 1-ви юли след единствената дама участник в Калиакра Рок Фест 09 – Lauren Harris. В Каварна всеки член на Motley Crue ще разполага с лична гримьорна, която трабва да е декорирана с черен плат и мека мебел. Мебелите не трабва да са кожени, а за да се чувстват уютно и като у дома си рокерите си водят и специален личен декоратор. В България четворката пристига по повод 20-тата годишнина от излизането на най-успешният им албум “Dr. Feelgood” и ще бъде в оригиналния си състав. Тази година четиримата продължават своя Crue Fest 2 tour, а първото им турне Crue Fest, от миналото лято беше обявено за най-успешното лятно турне в САЩ от авторитетното Rolling Stone magazine.

Другите легендарни рок гости – Scorpions, които ще видим на 2-ри юли, са решили  да се возят на родна територия само в луксозни лимузини. Изискването им към организаторите  от Жокер Медиа и Община Каварна е автомобилите да не са по-стари от две години и разбира се предпочитат те да са само немски марки.
Днес пък е световната премиера на десетият студиен албум на Dream Theater – “BLACK CLOUDS & SILVER LININGS”. Прогресив бандата ще забие във финалната вечер на Калиакра Рок Фест на 3-ти юли, броени дни след излизането на дългоочакваното им CD.

В рамките на Калиакра Рок Фест ще гостуват още Blind Guardian и Edguy на 2-ри юли преди Scorpions, a на 3-ти прeди Dream Theater ще видим и Cynic.
Билетите за фестивала са в продажба в Билетния център на НДК и в мрежата на Ticketstream.bg и Eventim.bg. Цената на билет за един ден е 55 лв, а общ билет за трите дни е с цена 100 лв. Тридневният билет дава възможност за участие в томбола с награда чисто нов мотор Harley-Davidson Sportster Iron 883.

Сподели в: