Nic Fanciulli идва за парти у нас

Денят на Вси Светии – 31 октомври се слави със смразяващи истории, в които вилнеят духове, вещици, чудовища, ходещи скелети и други страшилища. Столичният клуб Ескейп не остава назад и верен на традициите е поканил чудовищен гост ди джей за страховитата нощ на Хелоуин. Звездата на Англия  Nic Fanciulli се завръща "на местопрестъплението" си от миналия aприл, когато препълненият дансинг на клуб Ескейп запамети едно от най-добрите си партита за последната година.

Феноменалното издигане на Nic е добре документирано. От срамежлив ди джей в местния клуб ( Class – Maidstone, UK), през резиденцията му в легендарния Space в Ибиса рамо до рамо с Erick Morillo, Roger Sanches и Steve Lawler, да не забравяме ремиксите му за световни денс икони, сред които Kylie Minogue, Timo Maas, Tears for Fears, Deep Dish и Underworld … до мечтата на всеки музикален продуцент – номинация Грами (за най-добър ремикс през 2007 – "Damage" на Tiefschwarz и Tracey Thorn).

През 2007 най-наблюдаваната звезда на музикалната хаус индустрия обедини силите си с не по-малко талантливото дете – чудо James Zabiela и на бял свят се появи най-великото ди джей дуо на света след Sasha и Digweed – стилният фюжън хаус–техно-брейкбийт алианс One + One.

От столичния клуб съобщават, че след като се насладим на завладяващите бийтове на Nic Fanciulli този петък, до края на годината ще се убедим и в таланта на самия грос-майстор James Zabiela. Втората визита у нас на саунд вундеркинда – цар на ефектите и скречовете, е потвърдена за средата на месец декември  и ще бъде първата му клубна изява в България.

Партито с Nic fanciulli в петък ще открие Владислав Рашков – българският ди джей, нашумял с подгряващия си сет за ди джей Tiesto при последнта му визита у нас.

Сподели в: