Nic Fanciulli завладява столицата

Най-горещият изгряващ талант в хаус музиката през последните 3 години- NIC FANCIULLI забива в клуб Escape на 4 април!

Миналият петък шотландското хаус дуо Silicone soul пренасити със саунд препълненият столичен клуб Escape в едно от топ партита в историята му, според организаторите. Очакванията са партито този петък да бъде още по впечатляващо.  На 4 април култовият клуб ще достави отново на своя територия разтърсващите бийтове на един от най-вълнуващите артисти на планетата.

Когато клъбърите обсъждат кой е най-горещият изгряващ талант  в хаус музиката през последните 3 години едно име продължава да се повтаря от уста на уста – името е на Nic Fanciulli. Най-наблюдаваната в момента звезда на музикалната хаус индустрия е уникален представител на следващото поколение от ди джеи / продуценти, които скоро ще доминират в световната електронна сцена.

Базиран в Обединенoто кралство Nic стартира от клуб Class и за много кратко си изгражда реноме сред звезди като Deep Dish, Pete Tong и X-press 2, които са просто отнесени от неговите дийп тех груувс, асид бас линии и завладяващи бийтове. Следват резиденция в The Gallery на Turnmils – Лондон, заменена след това с Ministry of Sound, за да може през 2005 да се настани като резидент и в легендарният Space в Ибиса рамо до рамо с Erick Morillo, Roger Sanches, Steve Lawler и Sander Klainenberg.

Ремиксирал Kylie Minogue, Timo Maas, Tears for Fears, Deep Dish, Wаlly Lopez  и Underworld, последвал  стъпките на Carl Cox, Mobi и Laurent Garnier издавайки ди джей микс за сериите на Mixmag „LIVE” , Fancuilli стига върха на кариерата си присъединявайки се и към легендарният тим на миксираните компилации Renaissance. Nic Fanciulli е и един от малкото артисти, които могат да се похвалят с Grammy номинация за най-добър ремикс ( през 2007 – под шапката на собственият му проект Buick Project ремиксира парчето „Damage” на Tiefschwarz иTracey Thorn).

Вечерта ще открие ди джей Vityaz от metropolis::booking. 25 годишният българин от руски произход има големият талант да създава история чрез сета си. Изключително надарен в откриването на нови артисти и лейбъли за Vityaz няма стилови ограничения и винаги пуска музиката, която обича

Сподели в: