Music Jam за И аз мога

Music Jam е проект на Jet Set Entertainment, който има за цел да представи на сцената на Sofia Live Club нестандартни музикални и визуални проекти на млади артисти.

Първото от поредицата събития на Music Jam се нарича Classic In The House. То ще се състои на 15 април (четвъртък) от 21:30 ч. в Sofia Live Club. Classic In The House е оригинален проект на класическата пианистка Мария Каракушева, която заедно с DJ Borra ще представи комбинация на класически теми за пиано, изсвирени на живо на концертен роял върху хаус бийт.

Организаторите на Music Jam се ангажират социално с идеите на инициативата И АЗ МОГА / I Can Too, като даряват процент от приходите от входа за целите на организацията*. И АЗ МОГА отново ще предлага аксесоарите си I Can Too във фоайето на Sofia Live Club по време на събитието.

В Classic in the House – лауреатът на множество международни конкурси – Мария и Borra, пробил с проектите си отвъд Атлантика, създават изцяло нов тип произведения, микс от класическа музика, изпълнена на живо и DJ. Атрактивната колаборация се радва на невероятен успех в поредица от клубни партита (в Chervilo и The Big Apple Club), а амбициозната цел е стойностната и качествена музика да достига до максимален брой млади хора.

Сподели в: