Muse пуснаха лайв видео към новия си сингъл “Follow Me”

Групата получи две номинации за Grammy 2013 и подготвя своето най-мащабно турне досега

Muse пуснаха видеото към новия си сингъл “Follow Me”, лайв кадрите в което са заснети по време на настоящото европейско турне на музикантите. Това е втори официален сингъл, който бандата пуска от актуалния си албум “The 2nd Law”, който оглавил класациите в над 20 страни по света.
Към многобройните постижения за британската банда и скорошното признание от читателите на списание “Q”, които чрез гласуване обявиха Muse за “Най-добрата група в света днес”, бандата получи и две номинации за 55-тите годишни награди Grammy, церемонията по връчването на които ще се състои на 10 февруари 2013 година в Лос Анджелис. Muse ще се борят за статуетка в категориите “Най-добър рок албум” и “Най-добра рок песен”, съответно за записа си "The 2nd Law" и за #1 песента "Madness".
Muse подготвят и своето най-мащабно турне досега с поредица от дати през 2013 година, включително концерти на Ricoh Arena, Ковънтри, Etihad Stadium, Манчестър и две вечери на Emirates Stadium, Лондон.

Албумът “The 2nd Law” на Muse e на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Сподели в: