MTV фестивал ще се проведе в Бургас

Най-нетърпеливите почитатели на съвременната поп-култура вече могат да си закупят в интернет билети за бургаския MTV-фестивал. Те се продават on-line в сайтовете www.ticketstream.bg и www.eventim.bg, които разполагат със стотици каси в цялата страна.

На промоционална цена от 88 лева за трите дни на фестивала в интернет са пуснати 1000 билета. След тяхното изчерпване ще се продават тридневни билети по 99 лева и еднодневни по 39 лева. По-късно билети ще се продават на специални пунктове, както и на самия вход на фестивалното градче в Бургас. Тридневният билет, купен на място, ще струва 129 лева, еднодневният 45 лева, а късният билет за денсманиаци – 25 лева.

„SPIRIT of Burgas” ще се проведе от 15 до 17 август 2008 г. на Централния градски плаж в Бургас, под хотел "Приморец”. Телевизионни предавания от фестивала ще се излъчват по 9 MTV канала в 36 страни. Хедлайнер на една от фестивалните вечери ще бъде легендарната ню уейв банда "Дъ Систърс ъф Мърси”, които гостуват за първи път в България.

В Бургас ще пристигнат и колоритните "Ейшън дъб фондейшън”, чийто стил представлява смесица от рап, хардкор и рага. Във фестивала ще участват още "Пендулум” – водеща сила на световната "дръм енд бейс” сцена, американският хип-хоп изпълнител "Фараон Монк”, суперактуалните "Груув Армада” и "Бонобо”, диджеите от "Метрополис”, артистите от лейбъла HMSU, "Гравити Ко”.

В афиша на фестивала ще бъдат включени и други музикални звезди. Имената им ще бъдат обявени след приключване на преговорите за тяхното участие в „Spirit of Burgas”.

Сподели в: