Moreni Challenge търси най-креативните визуални артисти

Осмото издание на приключенския университет JourneyVersity очаква фото- и видеографи, готови да творят за предизвикателство на Морените, Витоша

След няколко успешни сесии, в които фотографи, автори и филммейкъри се впускаха в различни предизвикателства от света на адреналиновите спортове, новото издание на Red Bull JOURNEYversity очаква визуални артисти (фото- и видеографи ), с очи и със стабилни камери за необикновеното и предизвикателното. Те ще станат част от невижданата надпревара Moreni Challenge, съпреживявайки емоциите на атлетите по природния феномен Морените на Витоша.

Идеята на JOURNEYversity (от Journey + University, приключение + университет, англ.) е да обучава, с цел “студентите” да навлязат по-дълбоко в спецификите за отразяване на дадена приключенска дейност или екстремен спорт. В духа на университета, наравно с обучението е и приключението, затова то се провежда в контекста на най-необикновените събития през годините. Състезанието по Витошките морени е единствено по рода си в световен мащаб, което ще направи участниците в JOURNEYvesity екип, отразяващ неповторимо събитие.

Тазгодишното осмо издание ще предизвика личности с интерес към фотографията, кратките видеа и фото/видео материалите. Избраните за участие в JOURNEYversity след кандидатстване и одобрение ще имат възможност да се запознаят със стандартите за видео заснемане и обработка, да станат част от специално организирана приключенска сесия преди състезанието, да реализират самостоятелно създадено от тях съдържание.

Срокът за кандидатстване в JOURNEYversity, сесия Moreni Challenge е 18 МАЙ. Желаещите да станат част от неповторимото изживяване трябва да изпратят свои визуални материали и кратко резюме на redbullcontent.bg@gmail.com.

Сподели в: