Monrose – с нов сингъл през лято 2008

Германското женско трио със сензационно успешен първи албум (“Temptation” – 400 000 продадени копия) и счупващ рекордите втори ( “Strictly Physical” – сертифициран със златен статус) не се нуждае от повече почивка и се завръща този сезон с ново убийствено лятно предложение – “Strike The Match”. Грабвайте пожарогасителите, защото това е само първият сингъл от новия албум на бандата, който предстои да излезе тази година. Песента неотлъчно следва амбициозната цел, която Monrose са си поставили, още откакто са сформирани като група – с всеки  следващ сингъл да гонят все по-високо ниво в звученето, визията и елегантния си стил.
 
Неотдавна триото – Баха Казил, Менди Каписто и Сена Гюемур  грабна престижната награда "Comet" за най-добра песен на 2007 година с парчето си “Hot Summer”. Това стана на тазгодишната церемонията по връчване на годишните музикални награди на престижния телевизионен канал Viva.

Сега на талантливите красавици им предстои да "подпалят” и това лято с "кибритено” предложение, което съвсем успешно може да се конкурира със западни продукции на техни колежки  като Danity Cane.

Сподели в: